Maak Nederland duurzaam

Jij plaatst zonnepanelen op ieder dak

Door zonnepanelen te plaatsen zorg jij ervoor dat iedereen duurzaam kan zijn.

Zonnepanelenmonteur

Pannendaken of bitumen daken. Vlak of hellend. Het maakt jou niet uit. Als Zonnepanelenmonteur zorg je ervoor dat iedereen duurzaam om gaat met energie door zonnepanelen te plaatsen op ieder dak.

Hoe doe je dat

Jij hebt energie voor 10 en dat gun je je klanten ook. Dus stroop je mouwen maar op en klim op die steiger, want er zijn nog genoeg huishoudens en bedrijven die wel wat (zonne)energie kunnen gebruiken! En daar ga jij voor zorgen door:

  • De fijne kneepjes van het vak te leren van een ervaren collega
  • Zonnepanelen vakkundig te monteren
  • De Elektromonteur te helpen met het aanleggen van de bekabeling
Hoe je dag er uit ziet

Ben je eenmaal ingewerkt dan stap je iedere ochtend samen met een collega Monteur Zonnepanelen en een Elektricien in jullie eigen werkbus. Op weg naar klanten bij jou in de buurt. Waar jullie met open armen worden ontvangen. En natuurlijk zorgen onze werkvoorbereiders ervoor dat jullie bus vol zit met alles wat jullie nodig hebben om de zonnepanelen goed te kunnen plaatsen.

Dit zijn wij

De Energiemonteurs helpen huishoudens en organisaties duurzamer om te gaan met energie. Dat doen wij met servicepartners van Essent in heel Nederland. Samen zorgen we voor duurzame energie, verschillende verwarmingsoplossingen, isolatie en advies op maat.