Maak Nederland duurzaam
Werken aan de toekomst van Nederland Én die van jezelf

De Energiemonteur levert samen met Essent

De Energiemonteurs bestaan uit Installatie-, Isolatie-, Elektro-, Zonnepanelen- en Servicemonteurs. Als Energiemonteur help je consumenten en organisaties efficiënter om te gaan met energie. In heel Nederland kun je aan de slag. Van Groningen tot Limburg en van Brabant tot Gelderland. Bekijk de vacatures!

Missie van de Energiemonteurs

Iedereen in Nederland kan een bijdrage leveren aan een duurzame omgeving. Bijvoorbeeld door isolatie, warmtepompen of zonnepanelen. De Energiemonteurs zorgen ervoor dat verduurzaming toegankelijk wordt voor iedereen.

Nummer 1 in nieuwe energie

We zijn marktleider en helpen huishoudens en organisaties in heel Nederland met behulp van onze servicepartners op het gebied van isolatie, verwarming en zonnepanelen.

Om marktleider te blijven zoeken we Energiemonteurs die aan de slag gaan bij de servicepartnerbedrijven.

Groene huizen mogelijk maken

We maken verduurzaming makkelijk voor iedereen. Zo kan iedereen een bijdrage leveren. Zelfs je buurman, vriend, vriendin, oom of tante. Zo creëren we samen groene huizen en een groen Nederland.

Iedereen mee in de transitie

Wij zorgen ervoor dat de energietransitie gaat lukken met onze kennis van techniek en oog voor kwaliteit. Zo wordt verduurzaming mogelijk in alle huishoudens, maar ook in organisaties.

Werken als Energiemonteur

De Energiemonteurs installeren bijvoorbeeld zonnepanelen, brengen isolatie aan of onderhouden cv-ketels. Door de snelle ontwikkelingen op dit gebied kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Ga aan de slag met het beste gereedschap en met een fijn team. Bekijk de vacatures voor Energiemonteurs bij jou in de buurt.

Energiemonteur bij de servicepartners van Essent

De Energiemonteurs werken bij de servicepartnerbedrijven van Essent. Samen bundelen we de krachten om energiebesparing en verduurzaming mogelijk te maken bij al onze klanten. Als monteur zul je bij één van de servicepartners werken. Of je nu Isolatiemonteur, Servicemonteur, Installatiemonteur, Zonnepanelenmonteur of Elektromonteur bent, je kunt overal vol aan de bak. De servicepartners zitten namelijk verspreid in heel Nederland!