Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Samen werken aan een duurzame toekomst Met Essent servicepartners in heel Nederland

De Energiemonteur levert samen met Essent

Wij zijn de Energiemonteurs. Wij helpen consumenten en organisaties efficiënter om te gaan met energie. In heel Nederland zijn wij te vinden. Van Groningen tot Limburg en van Brabant tot Gelderland. Samen zorgen we voor duurzame energie. Daar hebben we jouw hulp voor nodig. Word jij ook Energiemonteur?

De Essent servicepartners
Missie van de Energiemonteurs

Steeds meer huiseigenaren en ondernemers willen minder energie verbruiken, of zelf hun energie opwekken. Om aan die enorme vraag te kunnen voldoen, zoekt Essent voor en met haar servicepartners in de aankomende drie jaar 1.200 goede monteurs die helpen Nederland te verduurzamen.

Nummer 1 in nieuwe energie

Met onze servicepartners hebben wij een van de grootste netwerken van Nederland en nemen wij leidende posities in op het gebied van isolatie en PV.

Om gids voor onze klanten in de energietransitie te kunnen zijn en blijven, hebben wij dit jaar alleen al 400 monteurs nodig.

Groene huizen mogelijk maken

Het verduurzamen van huishoudens en het MKB in Nederland leidt tot een lagere energierekening en een gezonder leef- en werkomgeving.

Om dat mogelijk te maken, nemen we onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen met onze gekwalificeerde adviseurs en monteurs.

Iedereen mee in de transitie

In het Klimaatakkoord zijn belangrijke afspraken gemaakt hoe wij CO2-uitstoot moeten beperken.

We willen de CO2-uitstoot bij onze klanten per 2025 met 20% verlaagd hebben. Om dat te bereiken nemen wij onze klanten stapsgewijs met realistische, behapbare producten mee in de transitie.