Samen werken aan een duurzame toekomst Met Essent servicepartners in heel Nederland

De Energiemonteur levert samen met Essent

Wij zijn de Energiemonteurs. Wij helpen consumenten en organisaties efficiënter om te gaan met energie. In heel Nederland zijn wij te vinden. Van Groningen tot Limburg en van Brabant tot Gelderland. Samen zorgen we voor duurzame energie. Daar hebben we jouw hulp voor nodig. Word jij ook Energiemonteur?

De Essent servicepartners
Missie van de Energiemonteurs

Nederland wordt steeds duurzamer. Vooral als we in 2030 een van de duurzaamste landen van Europa willen zijn. Om dit waar te maken zoeken de servicepartners van Essent de aankomende drie jaar veel goede monteurs. Niet zomaar monteurs, maar Energiemonteurs.

Nummer 1 in nieuwe energie

Met onze servicepartners hebben wij een van de grootste netwerken van Nederland en nemen wij leidende posities in op het gebied van isolatie en PV.

Om gids voor onze klanten in de energietransitie te kunnen zijn en blijven, hebben wij dit jaar alleen al 500 monteurs nodig.

Groene huizen mogelijk maken

Het verduurzamen van huishoudens, woningcorporaties en het MKB in Nederland leidt tot een lagere energierekening en een gezondere leef- en werkomgeving.

Om dat mogelijk te maken hebben wij gekwalificeerde monteurs nodig die zoveel mogelijk werk uit handen van onze klanten nemen.

Iedereen mee in de transitie

In het Klimaatakkoord zijn belangrijke afspraken gemaakt hoe wij CO2-uitstoot moeten beperken.

We willen de CO2-uitstoot bij onze klanten met 20% verlaagd hebben in 2025. Dat kunnen we alleen met de Energiemonteurs.