Maak Nederland duurzaam

Jij verhelpt iedere storing snel en vakkundig

Als servicemonteur maak je Nederland duurzaam en verhelp je iedere storing zodat elke klant weer kan genieten van de cv- of warmwaterinstallatie.

Servicemonteur

Niet is zo vervelend als een storing aan de cv- of warmwaterinstallatie. Zeker als de ‘brrr’ weer in de maand zit. Gelukkig help jij als Servicemonteur Installatietechniek bij één van de servicepartners van Essent iedere storing zodat alles bij de klant weer werkt zoals het hoort.

Hoe doe je dat

Dit lukt je door de storing zorgvuldig te analyseren, slimme vragen te stellen en te letten op de geschiedenis van het toestel. Ook voer je geplande onderhoudswerkzaamheden uit, want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. En als je er dan toch bent, geef je meteen advies over het besparen van energie. Helemaal gratis en voor niets. Kijk, dat noemen wij nog eens topservice! Ook houd jij je bezig met het:

  • Afstellen en inregelen van de installaties
  • Schoonmaken van de installatie en het uitvoeren van kleine reparaties
  • Geven van tips en uitleg, zodat de klant de installatie goed en veilig kan gebruiken
  • Uitvoeren van meterkastwerkzaamheden
Hoe je dag er uit ziet

Ben je eenmaal ingewerkt dan stap je iedere ochtend in je eigen bedrijfsauto. Op weg naar klanten bij jou in de regio. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je beschikt over goed gereedschap en de nieuwste apparatuur, zodat jij je werk tot in de puntjes kunt uitvoeren.

Dit zijn wij

De Energiemonteurs helpen consumenten en organisaties efficiënter om te gaan met energie. Dat doen wij met servicepartners van Essent in heel Nederland. Samen zorgen we voor duurzame energie, verschillende verwarmingsoplossingen, isolatie en advies op maat.