Maak Nederland duurzaam

Jij isoleert ieder huis, van bodem tot dak

Als Isolatiemonteur help jij Nederland duurzamer te maken.

Isolatiemonteur

Binnen 10 jaar willen we alle huizen in Nederland geïsoleerd hebben. Want dit zorgt voor minder kosten voor de klant én het is goed voor het milieu. Met jouw hulp gaat ons dat zeker lukken. Als Isolatiemonteur bij de Essent servicepartners isoleer jij ieder huis, van bodem tot dak, zorgvuldig en volgens alle eisen. Tussenwoning, hoekwoning of vrijstaand huis, jij komt overal.

Hoe doe je dat

De ene keer voor een spouwmuurisolatie en de andere keer voor een dak- of vloerisolatie. Met wat voor isolatie je ook aan de slag gaat, je wordt overal met open armen ontvangen. Want dankzij jou en je collega’s wordt iedere woning een stuk comfortabeler en energiezuiniger. Dat lukt je door:

  • De fijne kneepjes van het vak te leren van een ervaren collega
  • Iedere woning op de juiste manier te isoleren
  • Samen op pad te gaan met je collega
Hoe je dag er uit ziet

Ben je eenmaal ingewerkt dan stap je iedere ochtend samen met een collega in jullie eigen bus. Op weg naar klanten bij jou in de buurt. Waar jullie de tijd nemen om duidelijk uit te leggen wat jullie precies gaan doen. Om vervolgens lekker aan de slag te gaan. Natuurlijk met het beste materiaal en gereedschap.

Dit zijn wij

De Energiemonteurs helpen consumenten en organisaties efficiënter om te gaan met energie. Dat doen wij met servicepartners van Essent in heel Nederland. Samen zorgen we voor duurzame energie, verschillende verwarmingsoplossingen, isolatie en advies op maat.

Vacatures als Isolatiemonteur

Geen resultaten gevonden