Maak Nederland duurzaam

Jij installeert producten en installaties

Duizenden mensen in Nederland rekenen op jou voor warm water en verwarming.

Installatiemonteur

Voor verwarming en warm water kunnen duizenden mensen in Nederland vertrouwen op jouw deskundigheid als Installatiemonteur. Samen met je collega’s installeer je cv-ketels, warmwaterinstallaties en duurzame producten als warmtepompen en zonneboilers.

Hoe doe je dat

Daarbij heb je niet alleen oog voor de installaties, maar ook voor de klant. Vriendelijk beantwoord je alle vragen, leg je uit wat je doet én geef je ook nog eens steengoede tips. Jij snapt namelijk best dat je klanten precies willen weten hoe het zit. Dat wil je zelf namelijk ook altijd. En dat komt goed uit, want bij onze servicepartners leer jij alles over het installatievak en duurzame energietechnieken. Ook ga je aan de slag met het:

  • Afstellen en inregelen van de installaties
  • Uitvoeren van technische werkzaamheden op het gebied van sanitair
  • Oplossen van voorkomende storingen
Hoe je dag er uit ziet

Ben je eenmaal ingewerkt dan stap je iedere ochtend in je eigen bedrijfsauto. Op weg naar klanten bij jou in de buurt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je beschikt over goed gereedschap en de nieuwste apparatuur, zodat jij je werk tot in de puntjes kunt uitvoeren.

Dit zijn wij

De Energiemonteurs helpen huishouden en organisaties duurzamer om te gaan met energie. Dat doen wij met servicepartners van Essent in heel Nederland. Samen zorgen we voor duurzame energie, verschillende verwarmingsoplossingen, isolatie en advies op maat.