Maak Nederland duurzaam

Jij zorgt dat het werkt. Van zonnepanelen tot cv-installaties.

Als elektromonteur ben je essentieel om te zorgen dat de producten die wij leveren werken.

Elektromonteur

Met jouw kennis en kunde op het gebied van elektrotechniek ben je onmisbaar bij het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Jij houdt Nederland duurzaam door te zorgen dat de installaties werken en dat deze het blijven doen.

Hoe doe je dat

Terwijl je collega’s zonnepanelen plaatsen op het dak, plaats jij de omvormer en leg je de bekabeling aan. Waarbij je natuurlijk rekening houdt met alle (veiligheids)voorschriften. Zo zorg je als Elektromonteur bij één van onze servicepartners dat onze klanten meteen kunnen beginnen met het opwekken van hun eigen groene energie. Ook pak jij de regie bij het:

  • Doornemen van de werkzaamheden met de klant
  • Uitvoeren van meterkastwerkzaamheden
  • Testen en in bedrijf stellen van de installatie
  • Registreren en correct opleveren van de werkzaamheden
Hoe je dag er uit ziet

Ben je eenmaal ingewerkt dan stap je iedere ochtend in je eigen werkbus. Ga je op weg om zonnepanelen te plaatsen, dan krijg je daarbij versterking van 2 Monteurs Zonnepanelen. Je werkt vooral bij klanten in jouw regio. Natuurlijk bieden wij je alle tools om je werk succesvol uit te voeren. Van opleiding tot werkkleding en materiaal.

Dit zijn wij

De Energiemonteurs helpen consumenten en organisaties efficiënter om te gaan met energie. Dat doen wij met servicepartners van Essent in heel Nederland. Samen zorgen we voor duurzame energie, verschillende verwarmingsoplossingen, isolatie en advies op maat.